ENIGHETS NYHETSARKIV

<< Tillbaka

Nu avlöser julfesterna varandra

Nu avlöser julfesterna varandra
En viktig tradition genom åren är julfesterna i de olika sektionerna för alla våra duktiga barn och ungdomar i åldrarna 8-12 år.


Full fart på på Enighets Sportcenters eget disco

Givetvis finns alla ingredienserna med, julgran, julsÃ¥nger, lekar, tomte som delar ut gottepÃ¥se, tävlingar och lite smÃ¥tt och gott att äta och dricka. Men framförallt är det en julfest där barn och föräldrar kan täffas och lära kännna varandra. Karatesektionens fest idag med cirka 100 deltagare var som vanligt mycket uppskattad och ansvarig i Ã¥r var Besnik Amurllahi.


De fyra vinnarna i karatens danstävling och sektionsledaren Besnik Amurllahi

I
danstävlingen var det fyra som hade riktiga "FAME-anlag" så vem vet om de inte står på en annan scen om några år! Populärast i år var annars utan tvekan ballongdansen. Inte den där när några kommer in på scen och försöker dölja behagen bakom ballonger utan här hade istället hela golvet i en av våra lokaler fyllts med ballonger och sedan var det bara en sak som gällde: SMÄLL så många ni kan.

Alla som tränat under teminen erhöll diplom och de som varit allra flitigast fick dessutom medalj. Enighets ordflörande Leif Almö delade dessutom ut "Tack för gott arbete" medaljer till barntränarna Besnik Amurllahi, Carl-Axel Roberstson och Michelle Karlsson.

Foto: Leif Almö


 

 

Alla sektioner | Datum: 2006-12-17 | Artikel av: Leif Almö