ENIGHETS NYHETSARKIV

<< Tillbaka

UEKI SENSEI


Fint besök på Enighet



Enighet och Skånes Budo & Kampsportsförbund är stolta att kunna presentera träning för UEKI SENSEI från Japan. Träningen riktar sig till svart- och brunbältare inom framför allt Shotokan men även övriga stilar är inbjudna.

Under fredagkvällen var deltagarantalet stort då svartbältesträning stod på schemat. Det är inte ofta man får se 47 svartbälten träna samtidigt. Alla tränade med stor inlevelse under UEKI SENSEI vakande öga. Till sin hjälp hade han SENSEI Ted Hedlund.

Träningen bestod av svartbältare från Ystad i söder till Piteå i norr. På lördag är det träning för svart- och brunbältare 10.00 - 11.30 och 14.00 - 15.30 och på söndag är det dels träning för svartbältare 10.00 - 11.30 och gradering för Yondan 12.30 - 14.00. Har ni vägarna förbi Enighet Sportcenter är det väl värt ett besök.


 

Under lördagens pass tränades sparktekniker och alla var mycket uppmärksamma när UEKI SENSEI demonstrerade tekniken (UEKI SENSEI är han som sparkar).

Givetvis svarade UEKI SENSEI på deltagarnas frågor för att allt skulle vara kristallklart. Även lördagens pass var mycket välbesökt och nu deltog även brunbältare.

Översta bilden tagen av Meda, övriga av Peter Holmberg


 

 

Karate | Datum: 2007-03-17 | Artikel av: Peter Holmberg