ENIGHETS NYHETSARKIV

<< Tillbaka

Final i Nordiska Mästerskapen

Victor Bull gick tre matcher på väg till silvret!

Victor Bull - ”Jag kände inte av skadan förens efter tredje matchen, läkaren kollade till mig och konstaterade en hjärnskakning. Det hade inte varit smart av mig att fortsätta. Jag fick därför tyvärr lämna Walk Over i finalen.”

Den första matchen gick mot en från Litauen där Victor verkade lite seg i början, men kom snabbt in i spelet. Han ledde först matchen med 2-0 och fick sedan ner motståndaren på marken och avslutade med en slagteknik som gav 3 poäng. Matchen slutade 5-0.

Andra matchen gick mot en tuff norrman där Victor låg under med 0-1 under ett bra tag. Victor lyckades sedan få bättre grepp om matchen och kvitterade till 1-1. När full tid av matchen hade gått röstade de 5 domare med flaggor. Det blev 3-2 till Victor i flaggor.

I semifinalen ställdes Victor mot en Islänning och matchen var mycket jämn i början. Victor fick in ett bra svep på motståndaren och med en avslutande slag-teknik när motståndaren låg i mattan resulterade i en 3-poängare, 3-0. Matchen slutade till sist 4-0 till Victor som nu hade gått till en final som han senare inte skulle kunna delta på p.g.a. en hjärnskakning som han fick genom en olyckshändelse i andra matchen.

 
Grattis önskar Enighet!

 

 

Karate | Datum: 2012-04-16