ENIGHETS NYHETSARKIV

<< Tillbaka

Frukost i det gröna

Frukost i det gröna..     
Enighets Vänners årliga sillafrukost gick av stapeln i strålande solsken i Östarps Gästgivaregårds vackra lokaler på den vackra Romeleåsen. God sill och småvarmt, bra stämning och kul tävlingar gjorde dagen till en fullträff. 


Efter en tyst minut för bortgångna vänner och EV:s ordförande Olle Edeklev hälsat alla välkomna var det bara till njuta av de olika delikatesserna och lämpliga drycker. Efter ”möe mad” följde den obligatoriska tipsrundan med kluriga frågor vilken Margareta Uvemark vann.

Den verkliga kraftmätningen för EV:arna på denna traditionella fest är inte brottning utan hästskokastning. Två klasser, en för damer och en för herrar, för som sagts i EV håller vi på traditionerna. Segrare i damklassen blev även här Margareta Uvemark. Segrare i herrklassen blev Henry Johansson, efter ”omkastning” mot Enighets ordförande Leif Almö.

Efter denna tuffa fysiska övning var det åter dags att ge sig in i vackra gästgiveriet för kaffe och lotteri. Som vanligt fina priser med stor variation. Ett stort tack till Gunilla Livgren som inte bara är kassör i EV utan även klubbmästare och festfixare. Utan Gunilla hade garanterat inte denna sillafrukost blivit en så festlig och framgångsrik tillställning som nu var fallet. Det var en nöjd skara som satte sig på bussen för att åter åka ”him” till Malmö.

PS Sällskapet Enighets Vänner stiftades 1936 och är en kamratförening där alla som på olika sätt stöder GAK ENIGHET är välkomna. Där finns gamla mästare såväl som motionärer som medlemmar men även andra vilka vill stödja GAK ENIGHET. Du kan anmäla dig via mejl till gunilla@enighet.se




 

 

Enighet | Datum: 2013-06-18