ENIGHETS NYHETSARKIV

<< Tillbaka

125 år firades…

Enighets 125 år firade klubben i dagarna tre

När Gymnastik & Atletklubben Enighet firade att man grundades 22 april 1892 gjorde man det med besked. I dagarna tre, där själva födelsedagen var på lördagen, blev det fest för alla åldrar!

 

Allsång för Enighet på Malmö Arena
På fredagen var styrelse, sektionsledare och huvudtränare på Föreningsgalan på Malmö Arena. Runt 649 personer från Malmös Föreningsliv och fritisdspolitiker var där för att hylla Malmös föreningar. Man firade även jubilaren Enighet med allsången ”Vi gratulerar, vi gratulerar…” under ledning av Melodifestivalstjärnan David. Men inga tal, men inga tal…

Foto: En av flera barn och ungdomsgrupper vilka firade 125 år

”Kravmärkt” godis på födelsedagen
På själva födelsedagen på lördagen 22 april var det i första hand judoknattarna som firades med var sin maskot, en nalle med klubbemblem. Alla föräldrar bjöds på kaffe och barnen på läsk och gräddbulle.

Vi kallade gräddbullen för ”Kravmärkt”, det är viktigt i dessa tider. Simsalabim blev det godis med kvalité för om man ville ha något gott till kaffet och läsken så var det krav att välja en gräddbulle.

 

Tiger symbol för karate
Söndagen var det specialträning i Karate för massor av barm barn och ungdomar som firade under ledning av sin tränare Aleksandar Milosaljevic, assisterad av Diana, Sara, Abdel, Josef och Edvin. Givetvis blev maskoten en tiger, symbolen för Japan Karate Association och Shotokan skolan. Mycket populärt och menyn var samma som på lördagen för barn och föräldar.

 

Festen fortsätter...

Det är ”jubileumsfest” även ikväll måndag i taekwondo med ett lejon som maskot och i morgon tisdag är det
dags för judobarn 8-12 år.

 

 

 

Alla sektioner | Datum: 2017-04-24 | Artikel av: SL