ENIGHETS NYHETSARKIV

<< Tillbaka

Annorlunda årsmöte

Annorlunda årsmöte med som vanligt många på plats.

Vid GAK Enighets årsmöte för verksamhetsåret 2016 var som vanligt många medlemmar på plats. Det blev delvis ett annorlunda årsmöte då det är jubileumsår, Enighet fyller i år 125 år. Givetvis hyllades våra duktiga tävlande men blev det inga pokaler som alla tidigare år. Dessa m delas istället ut på en ”specialfest” för alla pristagare senare i år.

Alla tränare och sektionsledare på Årsmötet erhöll Enighets ”jubileumsplakett” i elegant fodral. En mycket uppskattad gåva som visar flera av våra sporter genom århundarden.

 

 

Årets Enighetare blev Åke Pekkarinen för hans mångåriga arbete i Aikido och iaido sektionerna. Årets Senior: Viktor Bull, Nordisk, dubbel Svensk Mästare och Swedish Open vinnare bland annat. Edvin Buzgovic blev Årets Junior med 3 guld, 4 silver och 3 brons på 9 tävlingar.


Leif Almö valdes till ordförande för 36:e gången, och det blev omval i huvudstyrelsen av Madleine Krokstäde, Christer Silvnell och Sten Stjärnsvärd. Errol Carlsson och Johan Nilsson valdes till suppleanter.

 

Enighets ordförande tackade närvarande aktiva, tränare, personal och ledare för det arbete de lagt ner på Enighet under 2016 och avslutade årsmötet.

 


 


 


 

 


 

 

Alla sektioner | Datum: 2017-05-17 | Artikel av: SL