ENIGHETS NYHETSARKIV

<< Tillbaka

Den årliga sillafrukosten!

Enighets Vänners årliga sillafrukost arrangerades åter 2017 på Törringelunds restaurang, vilken invigdes redan 1925.   Åter strålande väder, ”go mad” med sill och småvarmt, bra stämning och kul tävlingar och en bokskog som lyste grön gjorde dagen till en riktig höjdare.

Efter en tyst minut för bortgångna vänner, under ledning av EV:s ordförande Kjell Qvick, hälsades alla välkomna. Därefter var det dags för att njuta av de olika delikatesserna och lämpliga drycker. Efter ”möe mad” följde den obligatoriska tipsrundan med kluriga frågor.

Den verkliga kraftmätningen för alla Enighets vänner på denna traditionella fest är inte kampsporter utan hästskokastning. Man tävlar i två klasser, en för damer och en för herrar, för som sagts i EV håller vi på traditionerna. Segrare i damklassen blev Hanne Lundström och i herrklassen med två ”kling” i målpinnen blev ordförande Kjell Qvick. Det var två lyckliga vinnare som hämtade sina priser. (Se bild, Gunilla Livgren i bakgrunden)

Efter denna tuffa idrottsutövning var det åter dags att samlas under parasollerna för kaffe och lotteri. Som vanligt fina priser med stor variation. Men först berättade moderklubbens ordförande Leif Almö om GAK Enighet vilka i år fyller 125 år. Ett stort tack till Gunilla Livgren som inte bara är kassör i EV utan även klubbmästare och festfixare.  

PS Sällskapet Enighets Vänner stiftades 1936 och är en kamratförening där alla som på olika sätt stöder GAK ENIGHET är välkomna. Där finns gamla mästare såväl som motionärer som medlemmar men även andra vilka vill stödja GAK ENIGHET. Du kan anmäla dig via mejl till gunilla@enighet.se


 

 

Enighet | Datum: 2017-06-03 | Artikel av: SL