Enighet Sportcenter - Startsida
AIKIDO  |   BOXNING   |   GYM   |   JUDO   |   KARATE   |   KENDO   |   KICKBOXNING   |   TAEKWONDO   |   THAIBOXNING

Vi finns på Facebook Enighet på
Facebook

Sportcentrat


Välkommen att besöka Enighet Sportcenter, en kampsportsanläggning vi faktiskt inte sett maken till någon annanstans i de länder vi gästat. På Enighet Sportcenters 3.100 kvm finns nästan ALLT:

- fräscha träningslokaler - sportshop - cafeteria - solarium - konst på väggarna - gym - bastu - friskvård - utbildningsrum - japanskt te-hus m.m.

Shopen

I Enighets sportshop kan du köpa den utrustning du behöver för din träning. Är du medlem får du dessutom 10% rabatt på nästan hela vårt sortiment.
Sportshopen är öppen när Enighet Sportcenter är öppet:

September-maj (höst- och vårtermin)
mån - fre 9.00 - 22.00, lör 9.00 - 17.00,
sön 10.00 - 16.00.

Juni-augusti (sommartermin)
mån-fre 9.00 - 21.30, lör 9.00 - 15.00,
söndagar stängt.

Enighet, Malmö

 

 

Caféet

Ibland behöver man ett extra energitillskott. I vår cafeteria hittar du allt från sallader till köttbullsmackor, Pripps Energy till kaffe, godis och afrikanska småkakor. Slå dig ner och ta det lugnt. Underhållning får du på köpet. Från cafeterian kan man nämligen följa träningen i några av våra lokaler och väggarna är prydda med spännande konst.

Solarium

Det senaste inom solarieteknik finns nu på Enighet!

Du blir brunare på kortare tid
I solsystemet solar du effektivt. Med de maskiner som Solsystemet innehåller kan man nämligen korta ner behandlingstiderna. Du solar enbart nio minuter och uppåt. Med garanterat resultat. Oslagbart om du har ont om tid men ändå vill njuta av att skaffa dig en vackert brun färg!

Känn dig tryggare med rätt soldosering

När du solar i solsystemet får du en soldosering som är anpassad till dina personliga förutsättningar. Solsystemet tar hänsyn till din huds pigmentering och rekommenderar därefter lämplig och säker soldosering. Läs mer om detta hur du räknar ut din soltid.

Njut av en behaglig svalka i solen

Solarierna som ingår i Solsystemet har ett väl utvecklat koncept för ventilation. Reglerbara fläktar kopplade till det inbyggda aggregatet för luftkonditionering håller både dig som solar och liggytan sval och behaglig. Och detta oavsett när du kommer på dagen! Vad kan vara skönare än att sola i en perfekt tempererad miljö?

Jämn och fin färg över hela kroppen

Solarierna i Solsystemet är uppbyggda enligt tunnelprincipen. Det innebär att rören kommer åt att sola hela kroppen och med precis rätt avstånd. I Solsystemet finns solarier med ny AS-teknik för ansiktet. Det är en speciell kombination av reflektor och filter som ger ca 100% bättre effekt jämfört med konventionella solarier. I Solsystemet får du en jämn och vackert brun färg runt om!


Bekvämare på ergonomiskt utformad liggyta

Skönare än i solsystemet kan du inte sola. En ergonomiskt utformad liggyta med extra stöd för huvudet minskar trycket på de kroppsställen som normalt utsätts för störst tryck när man ligger ned. Det är lika skönt och vilsamt att sola på rygg som på mage. Njut av komforten i Solsystemet!

I Solsystemet solar du smartare
I konventionella solarier solar du vanligtvis i 30 minuter till ett visst pris och med ett varierande resultat. I Solsystemet solar du kortare tid, men effektivare och med ett resultat som skulle vara svårt och ta lång tid att uppnå i vanliga solarier. Om du strävar efter en vacker brunhet runt om, är Solsystemet ett mycket prisvärt alternativ - vad du än jämför med!

Välkommen du också!

Bastu

Det är inte mycket som går upp mot att koppla av i en ångande bastu efter ett hårt träningspass. Våra 3 bastuutrymmen har blivit naturliga samlingsplatser för många av våra medlemmar.

Vattenfall

Vi har till och med ett vattenfall här i våra lokaler! Och en liten damm med koi, japanska guldfiskar, att vila ögonen på. Man upphör aldrig att förvånas på Enighet. Visst är det ett unikt ställe att träna på i Malmö! 

NYHETER

Judo | 2017-04-26
4 Guld, 1 Silver & 4 Brons i Judo
Enighets judokas plockade hem 9 medaljer i helgen... Läs mer »
Boxning | 2017-04-24
2 Guld och 2 Silver i SSM
Enighets fighters tog 2 guld och 2 silver i SSM i Boxning... Läs mer »
Alla sektioner | 2017-04-24
125 år firades…
…i dagarna tre!... Läs mer »
Taekwondo | 2017-04-22
3:a av 57 klubbar
11 guld, 4 silver & 3 brons i Malmö Open i tkd... Läs mer »
Judo | 2017-04-10
Tre medaljer i Judo
I helgen avgjordes Sörmlandsträffen i Judo... Läs mer »
Övrigt | 2017-04-08
1 maj folketspark
Fira 1 maj med Enighet... Läs mer »
Övrigt | 2017-04-07
Öppettider under påsken
Enighet Sportcenter har öppet följande tider under påsken... Läs mer »
Boxning | 2017-03-27
Sex medaljer till Enighet
Enighets boxare gjorde en bra turnering i Hvidovre... Läs mer »
Judo | 2017-03-22
Fem medaljer till Enighet
Enighet gjorde en bra tävling... Läs mer »
Shopen | 2017-03-21
Profilkläder
Beställ on-line eller…... Läs mer »

Alla nyheter / nyhetsarkiv »

Enighet Sportcenter | Fagerstagatan 1, 214 44 Malmö | Tel: 040-192260 Fax: 040-929580 E-mail: info@enighet.se