ENIGHETS NYHETSARKIV

<< Tillbaka

ENIGHET

ENIGHET

Hyllades på Mästaregalan
Nu kan alla Enighetare sträcka sig det där lilla extra. I år var det vår tur att utses till "Årets Förening" i Malmö. De två andra nominerade föreningarna var Malmö Kappsimningsklubb och Aktiv Ungdom.Andra gången gillt. I fjol blev vi slagna på mållinjen av handikappföreningen "FIFH", vilka med sitt stora engagemang var en värdig segrare. I år var det vår tur att ta emot den prestigefyllda utmärkelsen "Årets Förening".

På scen för att mottaga priset av Kommunalrådet Lynn Ljunberg och Fritidsnämndens Hans Dahlstam var ordföranden Leif Almö och styrelseledamoten Helena Olsson. Förutom äran var det en check på 25.000.- samt en glaspjäs. Glädjen stod högt i tak på bord 11 där styrelsen samt några av våra huvudtränare fanns på plats. Över 1.050 gäster gav klubben en välförtjänt applåd.

"Efter 111 år har vi äntligen blivit "Årets Förening..." inledde Leif Almö sitt tacktal.

Det är tack vare ett fantastiskt arbete av alla ledare i klubben samt att du som medlem stöder oss denna utmärkelse har varit möjlig. Detta sporrar föreningen ytterligare inför framtiden!

Ö
Vid den stora "Mästargalan"i Baltiska Hallen är det i år över 1000 gäster anmälda. Skall Enighet i år vara den klubb som får den förnämsta utmärkelsen som delas ut denna kväll, "Årets Förening"? Givetvis hoppas alla i föreningen att när vi nu är nominerade för andra året i rad skall det gå vägen, men konkurrensen är svår. Både Malmö Kappsimningsklubb och Aktiv Ungdom Dans har en bred ungdomsverksamhet varför det blir en extra spännande kväll för alla Enighetare på plats.

Speciellt inbjudna är alla Enighets seniormästare under 2002 tillsammans med alla övriga SM-, EM- och VM-vinnare från olika Malmöföreningar!




 

 

Enighet | Datum: 2003-03-09 | Artikel av: Leif Almö