ENIGHETS NYHETSARKIV

<< Tillbaka

ÅRSMÖTET BJÖD PÅ "NY" STYRELSE

ÅRSMÖTET BJÖD PÅ "NY" STYRELSE

Leif Almö återvald
För första gången på flera år blev det en smärre ändring i Enighets styrelse vid årsmötet på måndagskvällen. Jan Björkman, ordförande i judosektionen, ersatte Helena Olsson som ändå kvarstår i styrelsen!Enighets årsmöte var som vanligt en välregisserad tillställning där ordföranden Leif Almös tillbakablick på 2002 var det som tog lika lång tid som hela årsmöte.

Leif Almö blev tillsammans med Carsten Grönvall och Kjell Lindbergh återvalda. Helena Olsson, doktor och före detta svensk mästarinna i boxning, hade anmält att hon önskade en mindre uppgift då hon numera bor utanför Malmö. Därför blev Jan Björkman, generalsekreterare i Svenska Judoförbundet, ny i huvudstyrelsen medan Helena Olsson gick in som suppleant.

Tidigare suppleanten Ulf Lundquist som numera arbetar mesta tiden i London valdes till revisorssuppleant då han fortfarande kontinuerligt håller kontakten med Enighet.

Mötet avslutades med att Årets Enighetare Tomas Olsson hyllades för sitt Europamästerskap och sitt Svenska Mästerskap. Därefter erhöll Jan Björkman en klocka som tack för tio års arbete på Enighet Sportcenter.

Slutligen hyllades alla de duktiga idrottsmän vi haft under både 2001 och 2002 med vars en ståtlig pokal. Se separat artikel om vilka det var.



 

 

Enighet | Datum: 2003-05-02 | Artikel av: Leif Almö