<< Tillbaka

3 GULD I TRELLEBORG OPEN

Enighets taekwondo kämpar visade framfötterna i jättetävling!
I helgen avgjordes Trelleborg Open, en stortävling med över 500 deltagare från 21 nationer.
Enighets facit efter tävlingarna var tre guld, två silver och fyra brons- en fantastisk bedrift i sådan jätte tävling. Seniorgulden tog Carolin Persson och Karolina Kedzierska som båda imponerade stort. I junior klassen vann Mahdi Ashir guld.

Magnus Månsson på Sportarena malmo.com skriver följande:
Enighets svenska mästarinnor i taekwondo, Carolin Persson och Karolina Kedzierska, svarade för två strålande finaler i Trelleborg Open, en jättetävling med deltagare från 21 nationer.Karolina har gått upp en viktklass till plus 72 och vann finalen över Rakel Wilson med 7--0. Karolina har haft den svenska landslagsplatsen i minus 72, Rakel den i plus 72.
-- Vi vill nu matcha Karolina i plus 72 för att försöka ta en OS-plats i den klassen, säger hennes tränare Paul Voigt. Hon imponerade stort.Det gjorde också Carolin Persson, som i finalen slog en tjej från Israel med 7--0. Carolin har också OS som sitt stora mål.
Jerrry Karlsson kom trea i 67 kg och i seniorernas nybörjarklass kom Niklas Karmhagen på samma plats i + 84.I juniorklassen vann Mahdi Ashia i 59 kg.Miniorplaceringar, silver till Sami Bekirovski och Roberto Feldt och brons till Rami Bekirovski och Omar Falck-Bajric.

Taekwondo | Datum: 2006-01-30 | Artikel av: Marten