ENIGHETS NYHETSARKIV

<< Tillbaka

Invigning av nya boxningsringen


Idag invigdes Enighets nya boxningsring med en ungdomstävling

Enighets huvudtränare Armand Krajnc hade dagen till ära bjudit in ungdomsboxare från Skåne och Blekinge till en invigningstävling.

Totalt 16 matcher gick av stapeln under dagen och som synes på bilderna var tävlingen välbesökt. De 32 boxarna kom från bland annat Lund, Helsingborg, Ronneby, Sölvesborg och Höllviken förutom från hemmaklubben GAK Enighet.

Enighets mer rutinerade och äldre boxare hjälpte till som ringsekreterare medan Armand fungerade som ringdomare med assistans av tränarkollegor från de medverkande klubbarna. Detta var Armands debut som ringdomare och den avklarades med beröm godkänt. Enighets boxare coachades av Carlos då Armand var upptagen med andra uppgifter.

Sista matchen för dagen gick mellan Amanda Bengtsson från Enighet och en mycket duktig tjej från Höllviken. Matchen växlade hela tiden mellan de båda boxarna som kämpade för att vinna mitten av ringen.

Amanda segrade med dagens högsta poäng. För GAK Enighet blev resultatet 4 segrar och 2 förluster på 6 matcher.

Efter tävlingarna hölls en liten tackceremoni för att dels tacka Armands far för allt arbete han lagt ner på att få ringen färdig och dels för att tacka Armand för att han arrangerat tävlingen som var mycket uppskattad.


 


 

 

Boxning | Datum: 2006-11-18 | Artikel av: Peter Holmberg