ENIGHETS NYHETSARKIV

<< Tillbaka

Karate SM och J-SM i Eslöv


Karate SM och J-SM i Eslöv

I helgen avgjordes Öppna Karate SM och J-SM i Eslöv. Tävlingen var öppen för alla stilar och alltså inte enbart för Shotokan som vi tränar här på Enighet.

Lördagens tävlingar

Under lördagen tävlades det nästan uteslutande i KATA (mönster). Dels avgjordes de individuella klasserna för seniorer och juniorer och dels tävlades det i lagklass för seniorer och juniorer.

Enighet ställde upp med ett juniorlag för damer och individuellt tävlade Michelle Carlsson i den öppna damklassen för seniorer.

Juniorerna gjorde bra ifrån sig och vann brons.

På bilden ser vi laget bestående av: Adila Imsirovic, Michelle Thuresson och Patricia Gardelli tillsammans med Jesper och Michell som coachade dem.

Michelle fick tuffast möjliga motstånd då hon lottades mot åttafaldiga svenska mästarinnan i första omgången. Individuellt tävlar man två och två mot varandra och segraren går vidare medan den som förlorar tävlar i återkval. Matchen efter möter hon EM-mästarinnan för juniorer och förlorade knappt.

På lördagen avgjordes även juniorernas kumite (kamp) individuellt och lag. Besnik Amurllahi vann brons liksom juniorerna i damernas lagklass.

Söndagens tävlingar

Söndagens resultat kommer inom kort.



 

 

Karate | Datum: 2007-02-19 | Artikel av: Peter Holmberg