ENIGHETS NYHETSARKIV

<< Tillbaka

Rosengårdsdagen 2007


Rosengårdsdagen 2007

Efter ett kort upphåll på några år var det dags för Rosengårdsdagen. Ett ypperligt tillfälle för föreningar och andra aktörer att visa upp en positiv bild av ett i massmedier smutskastat område.

GAK Enighet var som enda förening utanför Rosengård inbjuden till att informera om vår verksamhet. Anledningen till att detta är att vi har över 400 medlemmar från området och är därför områdets största idrottsförening fastän vi inte geografiskt finns på Rosengård. Vi ser det därför vara extra viktigt att ta tillfället i akt att visa upp oss och informera om vår verksamhet.

Vi hade laddat upp med det tunga gardet; Förutom Enighets ordförande Leif Almö och Enighets förstekonsulent Peter Holmberg även föreningsassistenten Elisa Holmberg. Senare på dagen anslöt även Besnik Amurllahi som är karateinstruktör för barn- och ungdomsgrupperna.

Det bjöds på en underhållande dag med flertalet uppvisningar på stora scenen och i de 20-talet bodarna informerades det om alla positiva krafter som finns på Rosengård.

 

Som synes går Enighet alltid in till 120 procent och stannar kvar till slutet. Vi hoppas på att Rosengårdsdagen blir tradition för vi var mycket nöjda med dagen och hoppas vi ses nästa år.


 


 

 

Alla sektioner | Datum: 2007-09-12 | Artikel av: Peter Holmberg