ENIGHETS NYHETSARKIV

<< Tillbaka

Uppvisning i världsklass 3 september 2012

Det började redan 1892. Allra först var det viktlyftning och bältesbrottning, på 1900-talet blev det även boxning. När vi i år firar 120 år har vi tio sektioner i klubben.
 
Måndag 3 september kl. 19.00 kan du se fem av våra sektioner "in action"! En uppvisning där  barn och vuxna, killar och tjejer, motionärer och elit visar upp sig. 
 
Sveriges senaste Europamästare i boxning Roberto Welin och taekwondo Carolin Kedzirska kom från oss. Vår mest kände medlem genom åren är Zlatan Ibrahimovic, på Enighet tränade han Taekwondo. Även tidigare Europamästarinnan i karate Lena Svensson-Pyree som världsmästaren i Shotokan karate Mustapha Berkani är från Enighet.
 
Klubben har genom åren erövrat massor av guldmedaljer, i OS, VM, EM och Svenska Mästerskap. Därför vågar vi påstå att vi kan kampsport.
 
De flesta som tränar på Enighet gör det för att ha kul, få bra motion, vissa vill lära sig självförsvar och några vill mäta sig med de bästa varför de tränar extra hårt. Valet är ditt!
 
Välkommen till uppvisningen 3 september  - men det går bra att även anmäla sig redan idag här på vår hemsida. Vi har barn-, ungdoms- som vuxengrupper.

 

 

Enighet | Datum: 2012-08-27