ENIGHETS NYHETSARKIV

<< Tillbaka

Enighet på Vårkarneval

Kick och karate megapopulärt

När det arrangerades Vårkarneval på Rosengård var Enighet på plats med två av sina sektioner, Karate och Kickboxning. På mattan var där hela tiden full fart, många ville prova på våra kampsporter.

Med 27 föreningar på plats vågar vi påstå att populärast av ”prova-på-sporterna” var kicken och karaten. Under ledning av Aleksandar Milosavijevic varvades uppvisning med prova på och när Madleine Krokstädes kickboxare drog igång och därefter bjöd på ”träning” var det full fart i två timmar. Barn och ungdomar till och med stod i kö periodvis.

Enighets konsulent Mattias Carlerstam var mycket nöjd, inte minst då han under flera år ingått i Herrgårdsgruppen vilka inte bara har fokus på Herrgården utan även hela Rosengård. ”Det är kul att så många provade på, men även att många föräldrar hade frågor om träning och Enighet.” berättar Mattias.

Polisen var på plats och det bjöds på många andra aktiviteter där ansiktsmålning var den absolut mest populära. Arrangörer var processgruppen ”Mötesplatser och Social mobilisering” inom Kraftsamling Herrgården, där Enighet är en av aktörerna. Man uppskattade att mer än/flera tusen personer kom denna eftermiddag.



 

 

Enighet | Datum: 2016-04-23 | Artikel av: CB