ENIGHETS NYHETSARKIV

<< Tillbaka

2 Guld & 2 Silver

Sydsvenska mästerskapen i boxning hölls i Rosengårds Sporthall.Enighet hade tre matchboxare och en diplomboxare med i tävlingen. Ytterliggera 3 var anmälda men fick ingen match pga det inte fanns någon motståndare i deras viktklass.

Mohammed El-Zein -60 kg B-klass
Gick två matcher, semifinal och final. Han vann semifinalen kontrollerat. Finalen var tuffare men Mohamed vann med domarsiffrorna med 2-1. Det var jämna ronder men i slutet av varje rond var Mohammed starkast.

Jakob Darwich -64 kg B-klass
Gick två matcher, boxades fint i bägge matcherna och vann kontrollerat. En mycket bra insats.

Mahmoud Moussa -56 kg B-klass
Mahmoud fick gå upp två viktklasser. Han vann semifinalen och i finalen mötte han SM-mästaren Daniel Sayed och det blev en tuff jämn match. Mahmoud gick sin 10:e match och motståndaren hade gått över 50 matcher. Det blev som sagt en jämn match som tyvärr slutade i förlust för Mahmoud.

Stefan Cincarecic -48 kg diplom A
Stefan gick sin första match och fick möta en kille som gått över 25 matcher. Det blev förlust men Stefan visade mycket hjärta och alla i hallen var överens om att han är en stor talang med mycket potential.