Solarium

Det senaste inom solarieteknik finns nu på Enighet!

Du blir brunare på kortare tid
I solsystemet solar du effektivt. Med de maskiner som Solsystemet innehåller kan man nämligen korta ner behandlingstiderna. Du solar enbart nio minuter och uppåt. Med garanterat resultat. Oslagbart om du har ont om tid men ändå vill njuta av att skaffa dig en vackert brun färg!

Känn dig tryggare med rätt soldosering

När du solar i solsystemet får du en soldosering som är anpassad till dina personliga förutsättningar. Solsystemet tar hänsyn till din huds pigmentering och rekommenderar därefter lämplig och säker soldosering. Läs mer om detta hur du räknar ut din soltid.

Njut av en behaglig svalka i solen

Solarierna som ingår i Solsystemet har ett väl utvecklat koncept för ventilation. Reglerbara fläktar kopplade till det inbyggda aggregatet för luftkonditionering håller både dig som solar och liggytan sval och behaglig. Och detta oavsett när du kommer på dagen! Vad kan vara skönare än att sola i en perfekt tempererad miljö?

Jämn och fin färg över hela kroppen

Solarierna i Solsystemet är uppbyggda enligt tunnelprincipen. Det innebär att rören kommer åt att sola hela kroppen och med precis rätt avstånd. I Solsystemet finns solarier med ny AS-teknik för ansiktet. Det är en speciell kombination av reflektor och filter som ger ca 100% bättre effekt jämfört med konventionella solarier. I Solsystemet får du en jämn och vackert brun färg runt om!

Bekvämare på ergonomiskt utformad liggyta
Skönare än i solsystemet kan du inte sola. En ergonomiskt utformad liggyta med extra stöd för huvudet minskar trycket på de kroppsställen som normalt utsätts för störst tryck när man ligger ned. Det är lika skönt och vilsamt att sola på rygg som på mage. Njut av komforten i Solsystemet!I Solsystemet solar du smartare
I konventionella solarier solar du vanligtvis i 30 minuter till ett visst pris och med ett varierande resultat. I Solsystemet solar du kortare tid, men effektivare och med ett resultat som skulle vara svårt och ta lång tid att uppnå i vanliga solarier. Om du strävar efter en vacker brunhet runt om, är Solsystemet ett mycket prisvärt alternativ – vad du än jämför med!